Het “Social media pakket” is voor de ondernemer die graag zijn of haar social media werkzaamheden wil uitbesteden.
Iedere maand ontvang je van mij een social media planning voor de aankomende maand waar jij jouw feedback op kunt geven.
Kies voor het kleine “Zilver” of voor het uitgebreide “Goud”.

Zilver

Door je social media planning uit te besteden houd je meer tijd over voor overige werkzaamheden, zonder de controle te verliezen.

Voor we gaan samenwerken, kijken we eerst of er een match is. Plan hiervoor een gratis intake in, op een moment dat het jou uitkomt. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande link.
Iedere maand adviseer en verzorg ik jouw social media planning in de BY RAYMONDE: social media kalender. Ik schrijf de teksten en geef jou advies over het type berichten dat jij kunt delen.
Je krijgt twee reviews op de social media berichten en ik voer de correcties door. Jij deelt de berichten zelf op jouw social media kanalen.

Voor € 849 per kwartaal

Max. 50 berichten per maand, max. 2 kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn & Twitter)

Goud

Voor we gaan samenwerken, kijken we eerst of er een match is. Plan hiervoor een gratis intake in, op een moment dat het jou uitkomt. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande link.
Iedere maand adviseer en verzorg ik jouw social media planning in de BY RAYMONDE: social media kalender. Ik schrijf de teksten en geef jou advies over het type berichten die jij kunt delen.
Je krijgt twee reviews op de social media berichten en ik voer de correcties door en verzorg de planning van jouw social media berichten in Hootsuite.
Iedere maand ontvang je van mij een dashboard overzicht van jouw social media resultaten.

Voor € 1359 per kwartaal

Max. 100 berichten per maand, max. 4 kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn & Twitter)

Wil je liever een voorstel op maat? Geen probleem! Plan hiervoor een intake in en dan bespreken we jouw wensen.

Plan nu jouw gratis intake in!