Het “Online zichtbaarheid pakket” is voor de ondernemer die graag zijn of haar social media, content marketing & SEO werkzaamheden wil uitbesteden.
Iedere maand ontvang je van mij een content en social media planning voor de aankomende maand waar jij jouw feedback op mag geven.
Kies voor het kleine “Zilver” of voor het uitgebreide “Goud”.
Door je online zichtbaarheid planning uit te besteden houd je meer tijd over voor overige werkzaamheden, zonder de controle te verliezen.

Zilver

Voor we gaan samenwerken, kijken we eerst of er een match is. Plan hiervoor een gratis intake in, op een moment dat het jou uitkomt. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande link.
Iedere maand verzorg ik jouw social media & content marketing planning in de BY RAYMONDE: content kalender en ik geef advies over welke blogs je kunt schrijven”. Ik schrijf jouw social media berichten en twee SEO-geschikte blogs. Tevens controleer ik jouw overige content op SEO-geschiktheid.
Je hebt twee reviews op de blogs en social media berichten die ik voor je heb geschreven en ik voer de correcties door. Jij plaatst de content zelf op jouw website en social media kanalen.

Voor € 2499 per kwartaal

Max. 50 berichten per maand, max. 2 kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn & Twitter)

Goud

Voor we gaan samenwerken, kijken we eerst of er een match is. Plan hiervoor een gratis intake in, op een moment dat het jou uitkomt. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande link.
Iedere maand verzorg ik jouw social media & content marketing planning in de BY RAYMONDE: content kalender en ik geef advies over welke blogs je kunt schrijven. Ik schrijf jouw social media berichten en vier SEO-geschikte blogs. Tevens controleer ik jouw overige content op SEO-geschiktheid.
Je hebt twee reviews op de blogs en social media berichten die ik voor je heb geschreven en ik voer de correcties door. Ik plaats de alle berichten op jouw WordPress website en verzorg de planning van jouw social media berichten via Hootsuite.
Iedere maand ontvang je van mij een dashboard met een overzicht van jouw social media resultaten en een overzicht van de resultaten op basis van Google Analytics.

Voor € 4699 per kwartaal

Max. 100 berichten per maand, max. 4 kanalen (Facebook, Instagram, LinkedIn & Twitter)

Wil je liever een voorstel op maat? Geen probleem! Plan hiervoor een intake in en dan bespreken we jouw wensen.

Plan nu jouw gratis intake in!