Het “Content marketing pakket” is voor de ondernemer die graag zijn of haar content marketing & SEO werkzaamheden wil uitbesteden.
Iedere maand ontvang je van mij een content planning voor de aankomende maand waar jij jouw feedback op mag geven.
Kies voor het kleine “Zilver” of voor het uitgebreide “Goud”.
Door je content marketing taken uit te besteden houd je meer tijd over voor overige werkzaamheden, zonder de controle te verliezen.

Zilver

Voor we gaan samenwerken, kijken we eerst of er een match is. Plan hiervoor een gratis intake in, op een moment dat het jou uitkomt. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande link.
Iedere maand verzorg ik jouw content marketing planning in de BY RAYMONDE: content kalender en ik geef advies over welke blogs je kunt schrijven. Ik schrijf twee SEO-geschikte blogs. Tevens controleer ik jouw overige teksten op SEO-geschiktheid.
Je krijgt twee reviews op de blogs die ik voor je heb geschreven en ik voer de correcties door. Je plaatst alle berichten zelf op jouw website.

Voor € 1699 per kwartaal

Goud

Voor we gaan samenwerken, kijken we eerst of er een match is. Plan hiervoor een gratis intake in, op een moment dat het jou uitkomt. Maak hiervoor gebruik van de onderstaande link.
Iedere maand verzorg ik jouw content marketing planning in de BY RAYMONDE: content kalender en ik geef advies over welke blogs je kunt schrijven. Ik schrijf vier SEO-geschikte blogs. Tevens controleer ik jouw overige teksten op SEO-geschiktheid.
Je hebt twee reviews op de blogs die ik voor je heb geschreven en ik voer de correcties door. Ik plaats de alle berichten op jouw WordPress website.
Iedere maand ontvang je van mij een dashboard, met een overzicht van de resultaten op basis van Google Analytics.

Voor € 3299 per kwartaal

Wil je liever een voorstel op maat? Geen probleem! Plan hiervoor een intake in en dan bespreken we jouw wensen.

Plan nu jouw gratis intake in!