Als ondernemer kun jij actief op zoek gaan naar klanten, maar weet je dat klanten ook actief opzoek zijn naar jou? Door online zichtbaar te zijn, kunnen deze klanten jou vinden.

Hoe ben je online zichtbaar? Om te beginnen heb je een website nodig, maar een website is niets zonder content. Dus je creëert content waarin jouw product of dienst centraal staat. Om die aan de man te brengen, doe je aan content marketing. Vervolgens promoot je die content. SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, speelt hierbij een belangrijke rol.
Daarnaast is social media belangrijk voor de zichtbaarheid van een merk. Door een autoriteit te worden in jouw vakgebied, kun je een publiek aan je binden. Dit zal leiden tot leads en verkoop.

Helaas heb je onvoldoende tijd of kennis om te investeren in content marketing en van SEO weet je slechts het minimale. Dan kun je ervoor kiezen om de werkzaamheden omtrent online zichtbaarheid uit te besteden.
Zorg ervoor dat klanten jou kunnen vinden en kies voor een samenwerking met een content marketeer. Laat mij jou helpen. Ontdek welk pakket het beste bij jou past en plan een gratis intake in.

DOE HET ZELF

Wil je graag de regie zelf in handen nemen en zoek je tegelijk ook een klankbord? Dan is het “Doe het zelf pakket” iets voor jou. Jij schrijft jouw eigen content en maakt je eigen content kalender, samen evalueren we maandelijks de inhoud en de strategie.

Ontdek welk pakket het beste bij jou past

Vanaf € 189 per maand

SOCIAL MEDIA

Neemt jouw werkdruk toe en zou jij jouw social media werkzaamheden willen uitbesteden, zodat je meer tijd hebt voor jouw core business? Kies dan voor het “Social media pakket”. Ik maak iedere maand een overzicht van jouw social media berichten in een social media kalender en afhankelijk van jouw pakketkeuze schrijf en plan ik jouw berichten. Daarnaast evalueren we maandelijks de resultaten. Kies voor het basispakket “Zilver” of voor het uitgebreide “Goud”.

Ontdek welk pakket het beste bij jou past

Vanaf € 849 per kwartaal

CONTENT MARKETING

Neemt jouw werkdruk toe en zou jij jouw content marketing werkzaamheden willen uitbesteden, zodat je meer tijd hebt voor jouw core business? Kies dan voor het “Content marketing pakket”. Ik maak iedere maand een overzicht van jouw content in een content kalender, ik schrijf jouw blog berichten en afhankelijk van jouw pakketkeuze verzorg ik de planning op jouw WordPress website en evalueren we maandelijks de resultaten. Kies voor het basispakket “Zilver” of voor het uitgebreide “Goud”.

Ontdek welk pakket het beste bij jou past

Vanaf € 1699 per kwartaal

ONLINE ZICHTBAARHEID

Neemt jouw werkdruk toe en zou jij jouw social media en content marketing werkzaamheden willen uitbesteden, zodat je meer tijd hebt voor jouw core business? Kies dan voor het “Online zichtbaarheid pakket”. Ik neem al jouw werkzaamheden over en verzorg jouw social media en content kalender. Afhankelijk van jouw pakketkeuze plan ik jouw social media berichten in via Hootsuite en jouw blogs op jouw WordPress website en samen evalueren we elke maand de resultaten. Kies voor het basispakket “Zilver” of voor het uitgebreide “Goud”.

Ontdek welk pakket het beste bij jou past

Vanaf € 2499 per kwartaal