Met BY RAYMONDE krijg je een journalist en marketeer in één. Mijn kennis en ervaring in deze twee vakgebieden combineer ik in mijn werkzaamheden als content marketeer.

Wat doe ik

Als content marketeer help ik ondernemers online zichtbaarder te worden, door:

    • Werkzaamheden uit handen te nemen
    • Trainingen te geven
    • Trends, tips en trics te delen in blogs die ik wekelijks deel

Hiermee help ik ondernemers met hun uitdagingen op het gebied van SEO, content marketing en social media.

Tevens organiseer ik kleine (feestelijke) bijeenkomsten tot zo’n 250 personen in het hele land.

Wie ben ik

Ik ben Raymonde Mayland, de persoon achter BY RAYMONDE. Ik ben enthousiast, zorgzaam, creatief, organisatorisch sterk en duidelijk. Ik ben getrouwd met Sven en samen hebben we de twee leukste kinderen van de wereld. Sinds augustus 2018 wonen we in het Duitse Düsseldorf, omdat Sven hier werkt. Iedere maand schrijf ik een blog voor Ouders Online over het opvoeden van onze kinderen en het wonen in Düsseldorf.

Waar kom ik vandaan

Sinds ik een pen kan vasthouden schrijf ik. Ik vind schrijven ontzettend leuk en dat is ook de reden dat ik journalistiek ben gaan studeren. In 2008 haalde ik mijn bachelor diploma en ik wilde aan de slag als redacteur bij een leuk tijdschrift. Helaas voor mij verdwenen er in die tijd veel papieren magazines en was het moeilijk om een passende functie te vinden in die branche. Uiteindelijk vond ik een baan als marketing coördinator en ik werd op slag verliefd op het vak.

Waarom doe ik dit

Na jaren als marketeer in vaste dienst te hebben gewerkt, leek het me leuker om als interim marketeer een kijkje in verschillende keukens te nemen. In augustus 2018 verhuisden we naar Duitsland en deze gebeurtenis inspireerde me mijn werkzaamheden aan te passen en ondernemers zoals mijzelf op afstand te helpen.

Niet kiezen

Ik werk ook als event planner omdat ik dat hartstikke leuk vind om te doen. Als marketeer organiseerde ik verschillende zakelijke evenementen met veel plezier en succes. Met name personeelsfeesten vind ik leuk om te organiseren. Ik wil als ondernemer niet kiezen en daarom ben ik naast content marketeer ook te boeken als event planner. En ooit wil ik een roman schrijven. Wat dat betreft laat ik me niet in een hokje duwen.

Daarom doe ik het

Iedere opdracht is een project waarin je werkt naar een bepaald doel, je houdt hierbij soms veel bordjes in de lucht. Ik vind het fantastisch om evenementen te organiseren en soms maanden bezig te zijn met een project, de kleinste dingen uitwerken (zoals de aankleding, uitnodiging en menu van een evenement) en het resultaat te zien op de dag zelf. Ik geniet van het plezier op de gezichten van de gasten. De mooiste reactie die ik ooit heb gehad was: “ik voelde me er thuis.” Dan is een event voor mij geslaagd.

Content marketing en SEO vraagt om een langere adem voor je resultaat ziet. Ik vind het mooi als je uiteindelijk ziet dat het resultaat naar wens is en we groei zien en doelen bereiken. Maar het allermooiste vind ik wanneer iemand reageert op mijn content en zegt dat ze deze waardevol vinden en blij zijn met mijn tips. Lekker suf, maar mijn hart maakt toch een sprongetje als ik iemand echt kan helpen.

Samenwerken?

Wanneer jij na het lezen van dit denkt: “goh, leuke meid, leuk aanbod, daar wil ik wel mee samenwerken.” Dan stuur je me gewoon een berichtje, dat kan via het contactformulier, maar je kunt me ook bellen, whatsappen of sms’en. Ik neem vervolgens contact met je op en plan en ZOOM-meeting in om jouw wensen te bespreken en om kijken of het klikt. Een live meeting is bespreekbaar en hangt af van het soort dienst waarin je geïnteresseerd bent.

Leuk om van je te horen!

Groetjes,
Raymonde